آقایان قهوه بنوشند

به گفته محققان نوشیدن قهوه اماده شده به سبک ایتالیایی ریسک سرطان پروستات را کاهش می دهد.

به گزارش بهداشت نیوز، نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد نوشیدن قهوه به سبک ایتالیایی موجب کاهش ریسک سرطان پروستات می شود. محققان دریافتند نوشیدن سه فنجان یا بیشتر قهوه در روز دارای تاثیر حفاظتی در مقابل سرطان پروستات در مردان است.

این مطالعه شامل ۷۰۰۰ مرد ۵۰ سال به بالا بود که در منطقه مولیس در ایتالیا زندگی می کردند. عادات قهوه خوردن مردان و بروز سرطان پروستات در آنها در حدود ۴ سال تحت نظر بود. دو رشته سلولی مربوط به سرطان پروستات موسوم به PC-۳ و DU۱۴۵ مورد  آزمایش قرار گرفت.

براساس این داده ها محققان دریافتند افراد شدیدا قهوه خور که روزی ۳ فنجان یا بیشتر قهوه می نوشیدند در مقایسه با مردانی که قهوه نمی نوشیدند یا یک تا ۲ فنجان در روز قهوه می خوردند ۵۳ درصد کمتر در معرض سرطان پروستات بودند.

این مشاهدات نشان داد عصاره های کافئین دار به شکل قابل توجهی موجب کاهش رشد و گسترش سلول های سرطانی می شود. عصاره های بدون کافئین چنین تاثیر مشابهی نداشتند. از اینرو محققان معتقدند تاثیر سودمند مشاهده شده در بین مردان بیشتر مربوط به کافئین است تا سایر مواد دیگر موجود در قهوه.

محققان عنوان می کنند آماده کردن قهوه به شیوه ایتالیایی شامل فشار بالا، دمای بسیار بالا آب و بدون فیلتر است. این شیوه متفاوت از سایر نقاط جهان، منجر به وجود غلظت بالای مواد بیواکتیو موجود در قهوه می شود.

4خاصیت شگفت‌انگیز صبحانه!

خوردن مقدار متعادلی کربوهیدرات، پروتئین بدون چربی و حتی کمی دسر می‌تواند کمک‌تان کند که برای باقی روز، انتخاب‌های غذایی سالم‌تری داشته باشید.


 4خاصیت شگفت‌انگیز صبحانه!

محققان ثابت کرده‌اند کسانی‌که صبحانه می‌خورند، راحت‌تر می‌توانند وزن مناسب خودشان را حفظ کنند. خوردن مقدار متعادلی کربوهیدرات، پروتئین بدون چربی و حتی کمی دسر می‌تواند کمک‌تان کند که برای باقی روز، انتخاب‌های غذایی سالم‌تری داشته باشید. با خوردن یک صبحانه‌ مفصل (همراه با دسر)، بدن ما احساس سیری می‌کند و نیازی به این ندارد که با خرده‌خواری و میل و هوس غیرواقعی به خوردن، مدام به‌دنبال جبران کالری‌های از دست رفته باشد. این کار به‌نوبه‌ خود به ترویج عادات درست غذاخوردن کمک می‌کند و باعث می‌شود وزن مناسب خودتان را حفظ کنید.


   افزایش تمرکز


زمانی‌که می‌خوابیم، بدن‌مان برای یک مدت‌زمان طولانی بدون سوخت است. با حذف وعده‌ صبحانه، بدن‌تان در حالت خواب باقی‌می‌ماند و انرژی اضافی را از مخزن ذخیره‌اش دریافت می‌کند. این امر باعث می‌شود بدن و مغزتان سخت‌تر تلاش و هورمون‌های استرس آزاد کنند و درنهایت باعث شوند که احساس خستگی و رخوت داشته باشید. خوردن ترکیبی متعادل از کربوهیدرات‌های سالم، پروتئین و چربی، به روند سوخت‌گیری‌تان کمک می‌کند و به بدن و مغزتان نیرویی را می‌دهد که برای افزایش تمرکز و توجه در باقی روز نیاز دارید.


   تقویت متابولیسم بدن


هنگام خواب، متابولیسم بدن کندتر می‌شود. خوردن یک صبحانه متعادل، بهترین راه برای شروع مناسب سوخت‌وساز بدن و کلیدی است برای اینکه باقی روز را پرانرژی بمانیم. حفظ سوخت‌وساز سالم، بخش مهمی از حفظ یا از دست دادن وزن است.


  ‌  ترویج‌داشتن یک رژیم غذایی سالم


افرادی که هر روز صبحانه می‌خورند، رژیم غذایی مغذی‌تری دارند. خوردن یک صبحانه متعادل و مغذی باعث می‌شود عادات غذاخوردن‌تان در باقی روز روی حساب و کتاب باشد. همچنین جلوی گرسنگی بیش از حد و میل و هوس شدید به خوردن را که در اثر افت شدید فشار خون رخ می‌دهد، می‌گیرد. صبحانه‌ متشکل از کربوهیدرات‌های پیچیده، پروتئین بالا و چربی زیاد، مانع از سقوط سریع قند خون شده و مانع از این می‌شود که میل شدیدی به خوردن داشته باشید. ‌چنین صبحانه‌ای‌‌ به شما این شانس را می‌دهد که برای انتخاب گزینه‌های غذایی سالم، در باقی روز مبارزه کنید؛ چراکه بدن شما نیاز شدید به قند نخواهد داشت.


     مانع پرخوری درطول روز


بر اساس گزارش سایت پلیس،‌ احتمال بروز اضافه‌ وزن در کسانی‌که معمولاً قید صبحانه را می‌زنند، 50 درصد بیشتر است. زمانی‌ که شما گرسنه هستید و میل به خوردن چیزی دارید، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ دوست دارید مقدار بیشتری از آن ماده‌ خوراکی را بخورید. این چرخه‌ باطل را با دریافت کمی کالری هنگام صبح بشکنید. این امر کمک‌تان خواهد کرد که درطول باقی روزتان سیر بمانید و مانع از این می‌شود که مدام درحال خوردن باشید.



منبع خبرگزاری تسنیم

خواص گل گاو زبان از نظر طب سنتی!

گل گاوزبان به دلیل دارا بودن مقادیر چشمگیر پتاسیم و کلسیم بسیار ادرارآور بوده و با تحریک بدن، تبادلات سلولی را تنظیم و سیستم اعصاب را آرام و برای درمان ناراحتی های اعصاب به کار می رود.


 خواص گل گاو زبان از نظر طب سنتی!

وب‌سایت پزشکان بدون مرز: گل گاوزبان (Echium) گیاهی است خودرو که اغلب در دامنه کوه های البرز می روید و در حال حاضر نیز به شکل صنعتی کشت می شود. این گیاه دارای گونه های زیادی است و به دلیل خواص دارویی فراوان و گل های زیبا، بسیاری از خانواده ها آن را در باغچه هایشان می کارند. برگ ها و گل ها بخش های مصرفی این گیاه را تشکیل می دهند.

گل گاوزبان یا افعی از تیره گاوزبانیان است. پزشکان سنتی ایران در معالجه بسیاری از امراض از گل گاوزبان استفاده می کردند و نتیجه می گرفتند. پزشکان جدید هم خواص گل گاوزبان را می دانستند و برای دسته ای دیگر از امراض تجویز می نمودند و چون عطاران فرقی بین گل گاوزبان و گیاه گاوزبان قایل نبودند، آنها را به جای هم می دادند، و به همین جهت معالجه آنها نتیجه نمی داد و محققین از اینکه خواص و منافع این گیاه از بین رفته است در تعجب بودند.

گل گاوزبان، فقط گلش فواید طبی دارد، گل گاوزبان لاجوردی و شبیه گل انار بوده و تخم آن مستدیر( حلقوی شکل ) و لعابی است و در کوه های البرز بسیار زیاد یافت می شود.

گل گاوزبان به دلیل دارا بودن مقادیر چشمگیر پتاسیم و کلسیم بسیار ادرارآور بوده و با تحریک بدن، تبادلات سلولی را تنظیم و سیستم اعصاب را آرام و برای درمان ناراحتی های اعصاب به کار می رود.

جوشانده و دم کرده این گیاه حواس پنجگانه را تقویت کرده و بسیار نشاط آور، بازکننده رنگ رخسار، کاهنده غم و اندوه و ضد وحشت و اضطراب است و می تواند حواس پرتی را رفع و تنگی نفس ناشی از آشفتگی ذهنی را بهبود بخشد.

● خواص ضد سرطانی

منیزیم موجود در گل گاوزبان ضدسرطان بوده و به دلیل دارا بودن «آلکوالویید» می تواند ضد حساسیت، ضد روماتیسم و ضد التهاب باشد.

این گیاه باعث کاهش تب در بیماری هایی چون سرخک، مخملک، آبله و کهیر می شود.

در برخی کشورها برگ های تازه گل گاوزبان را به علت داشتن مقادیری ویتامین C داخل سالاد می ریزند. گل های تازه این گیاه نیز بویی شبیه خیار دارد و وقتی در آب خیسانده شود و با آب لیمو و شکر مخلوط شود، مصرف آن برای روزهای گرم بسیار نشاط انگیز و خنک کننده است.

▪ تصفیه کننده خون

گل گاوزبان علاوه بر خواص درمانی فوق تصفیه کننده خون، ضداسپاسم، محرک غدد آدرنال، مقوی قلب و عروق، نرم کننده مجاری تنفسی، خلط آور، شیرافزا و مسهل بوده، ولی به دلیل دارا بودن آلکوالویید برای زنان باردار و کودکان مضر است.

دم کرده گل گاوزبان به همراه سنبل الطیب و لیموعمانی یک نوشیدنی نشاط آور و آرام بخش است که استفاده از آن به جای چای و قهوه در مجالس عزاداری برای ایجاد آرامش درونی توصیه می شود.

▪ سنبل الطیب

این گیاه اعصاب را آرام می کند و ضدسرگیجه و تپش قلب است. کسانی که به خوردن قرص های شیمیایی آرام بخش عادت کرده اند بهتر است به سراغ سنبل الطیب بروند. این گیاه ضد صرع، ضد تشنج، معرق، ادرارآور، اشتها آور، مقوی قلب، ضددلهره و استرس بوده و سردردهای یکطرفه، اختلالات زمان یائسگی، سکسکه های مداوم، بی خوابی، خستگی و بیماری هایی را که منشأ عصبی داشته باشند، تسکین می دهد.

این گیاه نیز گونه های زیادی داشته و انواع وحشی آن خاصیت بیشتری نسبت به پرورش یافته آن دارند و معمولا در دامنه کوه های البرز یافت می شود.

▪ جلوگیری از سفید شدن مو

سنبل الطیب به دلیل دارا بودن منگنز از سفید شدن مو جلوگیری می کند و شستن چشم با جوشانده آن سرخی چشم را از بین می برد و مقوی معده و کبد است.

گربه ها این گیاه دارویی را بی اندازه دوست دارند و به خاطر خوردن آن بی قرار می شوند به همین دلیل این گیاه علف گربه نیز نامیده می شود. این گیاه در عطاری ها به فروش می رسد و مصرف بیش از اندازه و طولانی مدت آن می تواند باعث ضعف چشم و گوش شود.

متخصصان طب گیاهی توصیه می کنند برای استفاده از خواص درمانی گل گاو زبان و سنبل الطیب بویژه ایجاد آرامش و نشاط حداقل هفته ای ۳ بار این دو گیاه را دم کرده و به جای چای نوش جان کنید.

▪ چند توصیه

ـ اگر در حال مصرف داروهای شیمیایی اعصاب هستید و قصد استفاده از گیاهان دارویی را دارید حتما پزشکتان را در جریان بگذارید، چرا که تداخل دارویی ممکن است به ضررتان باشد.

ـ برای خرید گیاهان دارویی به عطاری هایی بروید که محصولاتشان در مجاورت نور آفتاب نباشند . گیاهان باید به صورت کاملا خشک در بسته های بهداشتی پلمب شده و دارای اسم، نشانی، تاریخ مصرف و دیگر مشخصات باشند.

ـ بعد از باز کردن بسته گیاه دارویی، بلافاصله آن را درون یک شیشه دردار و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

– از دیگر خواص گل گاوزبان این است که،جویدن برگ تازه گل گاوزبان جهت درمان جوش های چرکی دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان نافع است. مقدار خوراک گل آن دو مثقال تا پنج مثقال می باشد.

– عرق گل گاوزبان جهت امراض سوداوی، وسواس و خفقان مفید است.

– گل گاوزبان دارای منیزیم بوده و از سرطان پیشگیری می کند.

– تحقیقات جدید بیانگر این مطلب هستند که عصاره آبی گل گاوزبان دارویی مؤثر و بی خطر برای درمان بیماران مبتلاء به اختلال وسواسی اجباری می باشد.

– گل گاوزبان دارای موسیلاژ ، فلاونوئید 15/0درصد و آنتوسیانین با آگلیکون دلفینیدین و سیانیدین به میزان 34/13 درصد و به مقدار ناچیز آلکالوئید از دسته پیرولیزیدین است.

– گل مرغوب گلی است که دارای دم سفید و گلبرگ های بنفش باشد. برگ های تازه گل گاوزبان دارای مقدار زیادی ویتامین C می باشد.

● گل گاوزبان در طب سنتی ایران:

جوشانده و دم‌کرده این گیاه حواس پنجگانه را تقویت کرده و بسیار نشاط‌آور، بازکننده رنگ رخسار، کاهنده غم و اندوه و ضد وحشت و اضطراب است و می‌تواند حواس‌ پرتی را رفع و تنگی نفس ناشی از آشفتگی ذهنی را بهبود بخشد.

مقوی روح و اعضای اصلی بدن بوده، حواس پنج‌گانه یا بهتر بگویم، حواس هجده گانه آدمی را تقویت می‌کند.

شکم را نرم و کیسه صفرا را باز می‌کند، اخلاط سوخته سوداوی را از معده خارج و عوارض آن را از بین می‌برد.

جوشانده آن همراه با داروهای دیگر جهت سرسام (مننژیت)، برسام (ورم پرده دیافراگم)، مالیخولیا، جنون و رفع حواس‌پرتی مفید است.

جوشانده آن نشاط‌آور بوده، رنگ رخسار را باز می‌کند.

سینه را نرم می‌کند، تنگی نفس و درد گلو را شفا می‌دهد.

دلهره و وحشت را از بین می‌برد و غم و غصه را کم می‌کند و برای کسانی که با خود حرف می‌زنند سودمند است.

جوشانده آن با عسل جهت تنگی نفس تجویز شده است.

جویدن برگ تازه آن جهت درمان جوش‌های چرکی دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان نافع است. مقدار خوراک گل آن 10 گرم تا 5 گرم می‌باشد.

عرق گل گاوزبان جهت امراض سوداوی، وسواس و خفقان مفید است.

دارای منیزیوم بوده و از سرطان پیشگیری می‌کند.

مضرات: گل‌گاو زبان به‌علت داشتن آلکالوئید برای زنان باردار و کودکان مضر است.

درمان سریع و فوری یبوست

یبوست سرچشمه بسیاری از امراض است و نوع مزمن علاوه بر ناراحتی در هنگام دفع، انسان را بیحال و کسل کرده و خمیازه ایجاد می کند.

به گزارش بهداشت نیوز، یبوست سرچشمه بسیاری از امراض است و نوع مزمن علاوه بر ناراحتی در هنگام دفع، انسان را بیحال و کسل کرده و خمیازه ایجاد می کند.همین طور باعث بد مزه شدن دهان شده و اشتها را از بین می برد به همین دلیل درمان آن باید جدی گرفته شود.

به طور کلی افراد مبتلا به یبوست شدید باید آب فراوان، چای کمرنگ و میوه هایی مانند آلو، انگور، انجیر و گلابی بیشتر مصرف کنند و به پیاده روی، تحرک بیشتر و فعالیت توجه داشته باشند. راههای درمان یبوست در حالت های شدید و متعادل تفاوت خاصی با یکدیگر ندارند و در دو بخش کلی دارویی و گیاهی تجویز می وشند.

راههای درمان طبیعی یبوست

همانطور که می دانید زمانی که راههای درمان طبیعی بیماری به میان می آید هدف استفاده از خوراکی ها و دمنوش های طبیعی است که به صورت جامع در چندیدن بخش با انها آشنا خواهید شد.

۱- افراد مبتلا به یبوست که مشکل زمینه ای مانند انسداد روده ندارند، شب ها مقداری انجیر را در آب خیس کنند و صبح ناشتا این انجیرها را همراه آب آن بخورند. این کار کمک زیادی به رفع یبوست و سهولت دفع خواهد کرد. با اینحساب، عادت غذایی شما خواننده محترم برای رفع یبوست، خوب است و در درازمدت مشکلی برایتان ایجاد نخواهد کرد.

۲- نوشیدن شربت خاکشیر قبل از صبحانه می تواند به رفع یبوست و جوش های صورت کمک کند و نوشیدن دمکرده گل گاو زبان قبل از خواب می تواند مثل یک داروی آرامبخش عمل کند.

constipation treatment3 درمان سریع و فوری یبوست۳ – خوردنِ سبزی و میوه در حدِ نرمال باعثِ متخلخل شدنِ مدفوعِ شما خواهد شد. سعی کنید دستِ کم سه بار در هفته را سبزی مصرف کنید. با غذا یا بصورت لقمه با نان. همچنین عادت کنید که پس از هر سه وعده غذا(صبخانه، ناهار، شام)، یکی دوتا میوه بخورید

۴- پس از خوردنِ چیزهایی که یبوست می آورند، مانندِ ماکارونی، انار و دانه ی انار، مواد فلفل دار و تند، استعمال تریاک یا مشروبات الکلی، کشک، دوغ، دمپختی، کاکائو و قهوه (بمقدار زیاد) و.. حتما سبزی، شیر و آب فراوان مصرف کنید

۵- اگر هم یبوست مزاج هستید یا سنگ کیسه صفرا دارید، می توانید صبح ها دو قاشق روغن زیتون را همراه آب یک لیموی کامل میل کنید.

۶- مخلوط یک قاشق غذاخوری خاکشیر، نصف لیوان آب جوش و دو حبه قند یا معادل آن شکر است. این شربت تقریبا برای تمام مزاج ها مناسب است، به خصوص برای افرادی که شکم شان سخت کار می کند.

۷- سبوس برنج درمانی بی ضرر برای یبوست های بدون علت مشخص.یک فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه «یبوست از شایع ترین مشکلات گوارشی است که افراد در سنین مختلف را درگیر می کند»، گفت:«سبوس برنج و سبوس سایر غلات محتوی فیبر فراوان هستند و به عنوان یک درمان ساده و بی ضرر یبوست هایی که علت مشخصی ندارند مطرح است.»

۸- اگر یبوست خیلی شدید باشد از ترکیب ۵ واحد روغن بادام شیرین+۲ واحد عسل روزی ۲ قاشق غذاخوری استفاده کنید.

۹- انواع سیر، موسیر و والک از جمله گیاهان ضد یبوست می باشند و کسانی که به طور دائمی مقدار کمی سیر، موسیر یا والک با غذای خود میل کنند، کمتر مبتلا به یبوست می شوند.

برگ های تازه والک را می توان به همراه جعفری مانند سبزی خوردن تازه با غذا میل کرد. موسیر را می توان خشک کرده و به صورت پودر در غذا مصرف نمود.constipation treatment2 درمان سریع و فوری یبوست

۱۰- تخم شنبلیله برای یبوست مفید است. تخم شنبلیله را می توانید برای مدت ها نگهداری کنید، بدون آنکه خراب یا فاسد شود.

اما اگر آن را بکوبید و به صورت پودر در آورید، پس از چند روز بو گرفته و خراب می شود. بنابراین اگر می خواهید از تخم شنبلیله برای رفع یبوست استفاده کنید، مقدار کمی از آن را کوبیده و سه وعده در روز، صبح، ظهر و شب و در هر بار یک قاشق مرباخوری از این پودر میل کنید. می توانید این پودر را به کمک آب میل کنید.

۱۱- دمکرده گل سرخ(محمدی) روزی یک لیوان هم به عنوان یک داروی ملین میتوان استفاده کرد.

درمان دارویی یبوست

پودر پسیلیوم ساده ترین و کم عاضه ترین داروی رفع یبوست است که به صورت فیبر عمل کرده و می تواند در دوره بارداری نیز استفاده شود.

دسته دوم داروهایی هستند که با خاصیت اسمزی باعث نشت آب به روده می شوند، مثل شربت منیزیم و لاکتولوز.

دسته سوم داروهای محرک روده مثل برگ سنا، بیزاکودیل و روغن کرچک است. این داروها بهتر است در خط آخر درمان یبوست مصرف شوند.

 

منبع: سلامتی

این 8 غذا ارزش خوردن ندارند

رکدام از ما در شروع سال جدید تصمیم هایی را می گیریم. یکی از این تصمیم های مشترک، داشتن اندامی متناسب توام با سلامتی روحی و جسمانی است. اما لازمه این اهداف، تغذیه سالم است و باید توجه داشت همه غذاهای به ظاهر سالم، ممکن است درواقع سالم نباشند.

این 8 غذا ارزش خوردن ندارند

باید توجه داشت همه غذاهای به ظاهر سالم، ممکن است درواقع سالم نباشند. بسیاری از این  غذاها حاوی قند، چربی، کربوهیدرات و افزودنی های پنهان زیادی است پس بیایید نگاه مختصری به این غذاها بیندازیم و درکاربرد آنها احتیاط بیشتری کنیم. 
ماست طعم دار
ماست به عنوان ماده غذایی سالم و کاربردی برای سیستم گوارشی، به کار می رود اما باید توجه داشت ماست هایی با عنوان «طعم دار» حاوی قند زیاد است.
مکمل های پروتیینه
بنابر گفته برخی متخصصین، مصرف Protein Bar یا همان مکمل های پروتیینه، به دلیل خاصیت سیرکنندگی، برای افراد دارای رژیم لاغری، آزاد است و برای ورزشکاران حرفه ای تا حدی مناسب بوده چرا که غنی از کالری قند و چربی است اما برای افراد معمولی آزاد نیست.
غذاهای کنسروی
غذاهای کنسروی خصوصا سوپ ها، به نظر سالم و اقتصادی می آیند، اما سوپ های آماده حاوی نگهدارنده و نمک فراوان بوده و در نتیجه ارزش غذایی پایینی دارند.
غذاهای منجمد
غذاهای منجمد شاید از نظر زمان، به صرفه باشند، اما از نظر نمک و نگهدارنده های غذایی برای سلامتی، مضر هستند.
آبمیوه ها
بسیاری از شرکت های آبمیوه سازی، ادعای تولید آبمیوه های طبیعی و سالم از میوه ها را می کنند. شاید این ادعا در همه موارد دروغ نباشد، اما غالبا آبمیوه های صنعتی غنی از قند و نگهدارنده هستند و برای افراد با هدف کاهش وزن انتخاب مناسبی نخواهدبود.
اسنک های کم کالری
میان وعده های کم کالری و در عین حال خوشمزه، مثل انواع کیک و بیسکویت، شیرینی و شکلات البته از نوع کم کالری، ادعای بسیاری از تولیدکنندگان در صنف غذا است. شاید این ادعا دور از ذهن باشد اما حقیقت دارد، چون از نظر اندازه و کالری (استفاده از شیرین کننده های مصنوعی)، کوچکتر و البته مضر برای سلامتی، تبدیل شده اند.
برگرهای گیاهی
شاید در نظر شما برگرهای گیاهی کم کالری باشند اما با نگاه به برچسب غذایی و مقایسه همبرگر و برگر گیاهی متوجه خواهیدشد که از نظر کالری در یک سطح هستند.
آب گازدار
نوشیدنی های حاوی آب گازدار دارای شیرین کننده های مصنوعی مثل آسپارتام هستند که برای سلامتی مضر بوده، پس بهتر است به جای آب گازدار از آب معمولی استفاده کرد.
نوشیدن آب گازدار به افرادی که مشکلات گوارشی، زخم و ورم معده و سوزش سر دل دارند، توصیه نمی شود چرا که نوشیدنی های گازدار معده را تحریک و مشکلات آن را دوچندان می کند. علی رغم اینکه آب گازدار برای رفع عطش توصیه می شود اما اغلب دندانپزشکان، اسیدی بودن دندان ها را از جمله مضرات آب های گازدار عنوان کرده و خواستار عدم مصرف آن هستند. آب گازدار برای کودکان زیر پنج سال مضر است.

منبع برترین ها