4 دلیلی که شما را پرخاشگر می‌کند

مطالعه‌ای که بر روی ۲۶۱ نفر از دانشجویان داشگاه ملی تایوان صورت گرفت، حاکی از آن است که افرادی که خوددرگیری دارند سریعا نسبت به رفتار دیگران پرخاشگری می‌کنند.
عوامل مختلف و بیشماری در افزایش تنش بیت افراد نقش دارند اما باید امیدوار بود چرا که راهکارهای ساده و اما مفیدی برای کنترل خشم نیز در دسترس است.

بحث و جدل کردن هیچ وقت سرگرم کننده نیست و اگر شما در طول روز با همکار، خانواده و دوست خود بحث و اختلاف داشته باشید، این احساس ناخوشایند در شما تا چند روز باقی می‌مامند و حتی ممکن است شما را از انجام دادن صحیح کار‌های روزمره باز دارد.
در این جا به دلایلی که شما را به صورت غیر منتظره عصبانی می‌کند اشاره می‌کنیم:

۱. کسی که برای شما احترام قائل نیست:

پژوهشگران دریافته‌اند که باید فرد را در موقعیت‌های مختلف سنجید و مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
برای مثال اگر دوست شما در موقیعت بالایی قرار بگیرد که از سطح درک پایینی نیز برخوردار باشد، یقینا رفتار نامناسبی را از خودش بروز می‌دهد که در نهایت به علت بی احترامی، شما را عصبانی می‌کند.

۲. خواب ناکافی

نخوابیدن به اندازه‌ی کافی بر روی سلامتی، کارایی مغز و توانایی انجام کارهای روزانه می‌تواند تاثیرات منفی داشته باشد.

بر اساس آخرین مطالعات زن و شوهری که خواب کافی نداشته باشند نمی‌توانند مشکلات را به خوبی حل کنند و این موضوع باعث می‌شود که بین آن‌ها جدل صورت بگیرد.

۳. خود درگیری ممنوع!

مطالعه‌ای که بر روی ۲۶۱ نفر از دانشجویان داشگاه ملی تایوان صورت گرفت، حاکی از آن است که افرادی که خوددرگیری دارند سریعا نسبت به رفتار دیگران پرخاشگری می‌کنند.

 کارشناسان معتقدند خوددرگیری این افراد به دلیل آن است که از محبت پدر و مادر به میزان کافی برخوردار نبوده‌اند.

۴. با خودتان مهربان نیستید

اگر شما با خودتان مهربان نباشید نمی‌توانید کارهای روزمره را به خوبی انجام دهید و این موضوع خشم شما را برانگیخته و در نهایت باعث می‌شود که شما با افراد رفتار ناشایستی داشته باشید که در نهایت منجر به مرافعه می‌شود.

فقط نمک نیست که باعث پرفشاری میشود

به گفته یک متخصص طب سنتی، برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکی‌های شور نیستند که می‌توانند فشار خون را بالا ببرند؛ افرادی که مستعد افزایش فشار خون هستند،

به گفته یک متخصص طب سنتی، برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکی‌های شور نیستند که می‌توانند فشار خون را بالا ببرند؛ افرادی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیاده‌روی در مصرف شیرینی‌ها، بویژه شیرینی‌های چسبناک نیز دچار فشار خون بالا شوند.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر مجید انوشیروانی افزود: شیرینی‌های چسبنده مانند ارده، شیره، و خرما ممکن است تدریجاً در افراد مستعد با مزاج گرم و تر، فشار خون را بالا ببرند.

به گفته او پرفشاری خون ناشی از خوردن شیرینی ها می‌تواند به صورت سردرد همراه با احساس فشار و پُری در سر، سرخی چشم‌ها و صورت، و شنیدن صدایی همهمه‌وار در گوش‌ها همراه با علایمی دیگر از جمله جهش و پُری نبض ظاهر شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد تصریح کرد: چنین افرادی ممکن است دچار غلظت خون نیز باشند که در این ‌صورت مصرف داروهای ضد فشار خون با اثر ادرارآور، مانند تریامترن اچ و هیدروکلروتیازید و فورزماید، ممکن است وضع را بدتر کند.

انوشیروانی توصیه کرد: بهتر است افراد چاق و پرخون با فشار بالا، از مصرف بیش ‌از حد شیرینی‌ها بویژه در فصل بهار پرهیز کنند و به سوی خوراکی‌هایی با مزۀ ترش ملایم طبیعی بروند. زرشک، آلو، آلبالوی خشک، برگۀ زردآلوی ترش و شیرین و لواشک‌های ترش طبیعی، نمونه‌های خوبی از این خوراکی‌ها هستند که هر کدام در جای خود مفید خواهند بود.

سه عامل اصلی سکته قلبی چیست؟ + راههای پیشگیری

دبیرعلمی کنگره خدمات آزمایشگاهی ایران، پرهیز از استعمال دخانیات، افزایش فعالیت بدنی و کاهش کالری مصرفی را از راهکارهای مهم پیشگیری از سکته‌‌های قلبی عنوان کرد.

سه عامل اصلی سکته قلبی چیست؟ + راههای پیشگیری

دکتر رضا محمدی گفت: قلب یک عضو عضلانی حیاتی است که مسئولیت به حرکت در آوردن خون در سیستم عروقی بدن را بر عهده دارد و این فعالیت را به‌ شکل موثر تا آخر عمر انجام می‌دهد. بدیهی است کوچک‌ترین اختلال در این روند ممکن است عوارض جدی برای فرد به همراه داشته باشد.

وی افزود: بیماری‌های قلبی متعددی وجود دارند که شایع‌ترین آنها شامل بیماری‌های عروق قلبی هستند که ممکن است به سکته‌های قلبی منتهی شوند.

محمدی ادامه داد: سکته‌های قلبی حاصل انسداد یک یا چند چند شریان (رگ تغذیه‌کننده) قلبی هستند که خود معمولا نتیجه افزایش ضخامت و سختی دیواره عروق شریانی به دلیل رسوب ترکیبات لیپیدی و به‌ خصوص کلسترول در دیواره شریان به وجود می‌آید.

دبیر علمی دهمین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی ایران، با عنوان این مطلب که بیماری شریان‌های قلبی یک بیماری مزمن است، افزود: این بیماری از ابتدای زندگی آغاز شده و به تدریج پیشرفت می‌کند تا اینکه نهایتاً با کاهش قابل‌توجه قطر داخلی این شریان‌ها، خونرسانی به بافت قلب مختل شده و به دلیل عدم تأمین نیازهای غذایی و اکسیژنی قلب، عوارض بیماری به شکل درد قفسه سینه و سکته قلبی نمایان می‌شود.

محمدی گفت: تاکنون عوامل متعددی شناسایی شده‌اند که سبب تسریع در روند تنگ‌شدن شریان‌های قلبی می‌شوند که مهمترین آنها شامل افزایش لیپیدهای (چربی‌های) خون، به‌ویژه کلسترول، تری‌گلیسرید و LDL، افزایش گلوکز خون یا دیابت، افزایش فشار خون، استعمال دخانیات، چاقی و کم‌ تحرکی هستند. از این رو، برای پیشگیری از بروز سکته‌های قلبی لازم است این عوامل خطر برطرف و یا تحت کنترل قرار گیرند.

وی افزود: برخی عوامل خطر سکته‌های قلبی با شیوه زندگی افراد ارتباط دارند. نوع تغذیه، میزان فعالیت بدنی و استعمال دخانیات از علل اصلی سکته‌های قلبی در افراد دارای رژیم غذایی پرکالری (به‌خصوص حاوی مقادیر زیاد کربوهیدرات و چربی‌ها) ، کم تحرک و سیگاری است. پرهیز از استعمال دخانیات، افزایش فعالیت بدنی و کاهش کالری مصرفی از راهکارهای مهم پیشگیری از سکته‌های قلبی هستند.

محمدی تاکید کرد: یکی از یافته‌های مهم در بررسی دیواره عروق افراد مبتلا به تنگی شریان‌های قلبی، رسوب ترکیبات لیپیدی و به‌خصوص کلسترول و LDL است. این در حالی است که HDL به عنوان یک عامل بازدارنده، مانع رسوب LDL و کلسترول در دیواره عروق می‌گردد و یک اثر حفاظتی در برابر ایجاد تنگی‌های عروق دارد.

دهمین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی ایران، از ۳۱ فروردین تا سوم اردیبهشت ۹۶ در محل سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود.