صداقتپیشه یادآور شد: موهای سفید و کرکی به دلیل اینکه فاقد رنگدانه هستند، انرژی لیزر را به خودشان جذب نمیکنند، حتی طبق برخی تحقیقات صورت گرفته اگر موهای کرکی تحت تابش اشعه قرار گیرند، امکان تیره و ضخیم شدن آنها وجود دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
گوجه سبز
از مهمترین خواص این میوه، خاصیت مسهلی و اشتهاآور بودن آن است که به خوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشارخون و کلسترول خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی- رودهای است. به علاوه این میوه زیاد کننده ادرار بوده و برای درمان ناراحتیهای مجاری ادراری مفید است.گوجهسبز برطرفکننده عطش و خنک کننده نیز میباشد.
این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند. گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون میشود، از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.
نکات مهم در مصرف گوجه سبز
• زیادهروی در مصرف آن ممکن است سبب دل درد و نفخ شود.
• خواص گوجهسبز نرسیده به علت داشتن اسیدهای مختلف بیشتر از میوههای رسیده است و در عوض نفخ آن هم بیشتر است. مصرف گوجهسبز آلوده سبب بروز مسمومیتهای گوارشی میشود.
• همچنین مصرف زیاد آن حالتی از حساسیت موقت را در دهان و دندانهای مصرف کننده ایجاد مینماید.
باقلا
باقلا در حدود شش هزار سال پیش از میلاد، جزء رژیم غذایی مردم مدیترانه و آسیا و آفریقا به شمار میرفته است. امروزه باقلا در سایر نقاط دنیا کشت میشود. این گیاه دارای مادهای به نام «فیتین» میباشد که دارای ارزش غذایی بالایی است. این ماده غنی از کلسیم بوده و تقویتکننده به شمار میآید.
باقلا از نظر طبیعت، سرد محسوب میشود ولی گل باقلا گرم است. دم کرده گل باقلا برای دفع سنگ کلیه و قولنجهای کلیوی به کار برده میشود. گل باقلا مدر و ضد تشنج بوده و برای ورم مثانه مفید است.
مخلوطی از باقلای پودر شده با روغن بادام و کمی قند برای سرفه و خراشهای گلو مفید است. خوردن باقلا (بخصوص افراط در خوردن باقلای خام در فصل بهار) در برخی اشخاص نوعی مسمومیت ایجاد میکند که آن را «فاویسم» (یا فابیسم) گویند.
در بعضی موارد عوارض خیلی شدید و مهلکی ایجاد میکند به این ترتیب که موجب تب، کم خونی، یرقان، اسهال، اختلالات روانی و ناراحتیهای قلبی میشود. بنابراین از خوردن باقلای تازه و خام باید اجتناب کرد.
توتفرنگی
توتفرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدانها میباشد که این مواد مغذی سبب میشوند مصرف توتفرنگی باعث افزایش سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در کل ارتقاء سلامتی بدن شود. همچنین دارای املاح کلسیم، آهن و فسفر میباشد. از مواد موثر مهم آن میتوان تانن، موسیلاژ، قندهای مختلف، سالیسیلاتها و بخصوص اسیدهای میوه را نام برد. توتفرنگی سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و کالری کمی دارد.
دریافت روزانه یک واحد توتفرنگی باعث افزایش قابل توجهی در مقدار فولات خون شده و نیز فشار خون بالا را کاهش میدهد. فولات، مقدار هموسیستئین خون را کاهش میدهد. همچنین توتفرنگی دارای مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانها مثل الایژیک اسید و آنتوسیانین است که در پیشگیری از بیماریهای قلبی موثرند. این مطالعات اهمیت مصرف توتفرنگی را در برنامه غذایی به عنوان عامل بهبود عملکرد دستگاه قلبی- عروقی نشان میدهند.
تذکراتی در مورد مصرف توتفرنگی
نکته مهمی که در مورد توتفرنگی باید در نظر داشت این است که اولاً به علت تماس میوهها بر روی زمین، خاک و کود ممکن است آلوده شود که باید آن را بدقت شسته و سپس مصرف کرد.
ثانیاً بعضی از افراد نسبت به آن حساسیت دارند و ممکن است این حساسیت بصورت استفراغ و یا ناراحتیهای جلدی بروز کند. همچنین در افرادی که دارای ناراحتیهای پوستی میباشند ممکن است آنها را تشدید کند که باید این نکته مورد توجه قرار گیرد. توتفرنگی به علت داشتن اسید سالیسیلیک در بعضی اشخاص، کبد و مثانه را تحریک کرده و جوشهایی شبیه کهیر ایجاد میکند که به علت آلودگی خون و داخل بدن است.
چغاله بادام
مواد مغذی میوه کال و نارس بادام کمتر از میوههای رسیده است و از نظر کلسیم، آهن و به طور کلی املاح معدنی در سطح پایینتری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در برابر بیماریهایی چون پوکی استخوان، افزایش کلسترول، کمخونی و چسبندگی رودهها محافظت میکند، اما تا وقتی کال است از این ویژگیها برخوردار نیست. این میوه در صورت عدم افراط و رعایت برخی نکات بهداشتی فایده مهمی چون جلوگیری از گرفتگی عضلات دارد.
از سوی دیگر این نوبرانه ترکیباتی دارد که وجود آنها در معده مانع آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان معده میشود.
نکات مهم در مصرف چغاله بادام
بسیاری از افراد معتقدند که این میوهها «سرد» هستند و مصرف زیاد آنها موجب عوارضی از قبیل دل به هم خوردگی، تهوع، اسهال، سردرد و دل درد میشود. در واقع گرد و غبار نشسته بر روی میوهها حاوی بسیاری از میکروبها است که موجب ایجاد عوارضی شبیه همان «سردی کردن» میشود.
عموماً کودکان با دیدن این گونه میوهها بر روی چرخدستیها که ظاهری تمیز و خیس دارند، به گمان اینکه این خوراکیها توسط فروشنده تمیز شدهاند آنها را خریده و بلافاصله با پاشیدن مقداری نمک آن را میل میکنند. در حالی که این خوراکیها اصولاً شسته و ضد عفونی نشدهاند و آبی که بر روی آنها پاشیده میشود صرفاً برای تازه و خوش منظره نگه داشتن آنها است.
به گزارش بهداشت نیوز، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد: نوشیدن آب انار فوائد بسیاری برای سلامتی دارد. این فوائد شامل کاهش فشار خون، تقویت قدرت حافظه در افراد مسن، کاهش واکنشهای التهابی و محدود کردن رشد سلولهای سرطانی میشود.
در این بررسی محققان به ارزیابی میانگین سطح فشار خون دیاستولی و سیستولی افرادی که از این نوشیدنی مصرف کرده و افرادی که مصرف آب انار نداشتهاند، پرداختند.
یافتهها حاکی از آن است نوشیدن آب انار سطح فشارخون دیاستولی و سیستولی را پایین میآورد.
به گزارش ساینس ورلد ریپورت، آب انار حاوی آنتی اکسیدانهایی است که میتواند فشار خون را کاهش دهد.
آب انار همچنین دارای خواص ضد التهابی است که رشد سلولهای سرطانی را کاهش داده و علائم آرتریت را تسکین میدهد.
به گفته متخصصان، نوشیدن این آب میوه میتواند حافظه تصویری و کلامی افراد مسن را تقویت کند.
منبع: ایسنا
بسیاری از زوجین زمانی که تصمیم برای داشتن فرزند می گیرند دوست دارند که کودکان آن ها دو و یا حتی چند قلو باشند.
علت ها بسیار متفاوت است اما بسیاری از این زوج ها می گویند که دوست دارند فرزندشان یک خواهر و یا برادر نزدیک و صمیمی و یک همبازی برای دوران کودکی داشته باشند و تنها نباشند.
علاوه بر این دیدن کودکان دو قلو برای خیلی ها بسیار جالب است.
اما دوقلو زایی تنها ۳ درصد از کل زایمان ها را در بیشتر نقاط دنیا تشکیل می دهد!
ژنتیک، قومیت، سبک زندگی، رژیم غذایی همه فاکتورهایی هستند که نقش بسیار مهمی را در اینکه کدام زن احتمال بارداری دو قلویی دارد ایفا می کند.
اگر می خواهید شانس دو قلو زایی داشته باشید دستورالعمل های زیر را حتما به کار ببندید:
۱ – حتما قبل از بارداری با یک متخصص باروری مشورت کنید و تحت نظر باشید. کارشناسان با تجویز دارو و یا تکنیک های لقاح مصنوعی تا حد بسیار زیادی احتمال چند قلو زایی را افزایش می دهند.
۲ – رژیم غذایی در بارداری دوقلویی بسیار موثر است. اگر می خواهید شانس تان افزایش پیدا کند برخی از غذاها را باید قبل از بارداری در رژیم تان بگنجانید.
مطالعات گسترده ای که بر روی زنانی که زایمان دو یا چند قلویی داشته اند نشان دهنده این مطلب بوده است که زنانی که در بازه زمانی که برای بارداری تلاش می کرده اند لبنیات در رژیم غذایی شان نقش پر رنگی داشته است.
شانش دو قلو زایی در این زنان بیش از ۵ برابر زنانی بوده است که لبنیات مصرف نمی کرده اند.
کارشناسان وجود فاکتور رشد شبه انسولین، که در کبد گاو تولید می شود را عامل شیمیایی محرک این امر دانشته اند.
در یک قبیله در آفریقا که خوراک اصلی آن ها سیب زمینی شیرین وحشی بود مشاهده شد که نرخ دو قلو زایی ۴ برابر نرخ جهانی است!
دانشمندان علت را وجود مواد مغذی موجود در این سیب زمینی که سبب تحریک تخمکگذاری در زنان می شود، می دانند.
مطالعات نشان می دهد زنانی که فولیک اسید مصرف می کنند ۴۰ درصد شانس بیشتر برای دو قلو زایی دارند. همچنین این مکمل از بروز بسیاری از نقایص در جنین جلوگیری می کند.
اگر تمایل به بارداری دو قلویی دارید باید شیوه زندگی تان را تغییر بدهید.
البته برخی از این تغییرات ممکن است سلامتی شما را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین قبل از هر گونه تصمیمی با پزشک مشورت کنید.
برخی از این تغییرات این آیتم ها هستند:
تحقیقات نشان می دهد که زنانی که وزن بیشتری دارند بیشتر از زنان با وزن نرمال مستعد دو قلو زایی هستند. همچنین زنان قد بلند نیز شانس بیشتری نسبت به زنان قد کوتاه دارند.
اگر در دوره شیر دهی قرار دارید و تمایل به بارداری مجدد نیز دارید شیردهی را ادامه دهید.
این کار شانس باروری دو قلویی را ۹ برابر می کند.
زنانی که قرص های ضد بارداری را در دوره ای مصرف می کنند در یک الی دو ماه بعد از قطع مصرف ناگهانی شانس آزاد شدن بیش از یک تخمک را دارند.
درباره قرص های ضد بارداری در نت نوشت بخوانید.
زنانی که ۴ بار یا بیش از آن در طول زندگی خود باردار شده اند شانس بیشتری برای بارداری چند قلویی دارند.
اگر تصمیم دارید باردار شوید و ترجیح می دهید که بارداری چند قلویی داشته باشید، باید بدانید که بارداری چند قلویی ریسک بالایی هم برای مادر و هم برای جنین ها دارد.
بنابراین بگذارید که طبیعت روند طبیعی خود را در پیش بگیرد.
یک متخصص پوست و مو درباره برداشتن کامل موهای زائد در یک جلسه با لیزر توضیح داد.
صداقتپیشه یادآور شد: موهای سفید و کرکی به دلیل اینکه فاقد رنگدانه هستند، انرژی لیزر را به خودشان جذب نمیکنند، حتی طبق برخی تحقیقات صورت گرفته اگر موهای کرکی تحت تابش اشعه قرار گیرند، امکان تیره و ضخیم شدن آنها وجود دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران