سلامانه : خوردن آلوی خشک شده میتواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
به گزارش پایگاه خبری «سلامانه» به نقل از سایت «د مارکت بیزینس»، محققان دانشگاه A&M تگزاس و دانشگاه کارولینای شمالی متوجه شدند، خوردن آلوی خشک شده باعث حفظ «مایکروبیوتا» (ریز اندامگان همزیست یا همان باکتریهای روده) میشود و به این ترتیب، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم میکند.
پیش از این نیز شواهدی وجود داشت که نشان میداد، آلو (خشک شده) میتواند متابولیسم و ترکیب مایکروبیوتا در روده را تغییر دهد.
دکتر نانسی ترنر، سرپرست این مطالعه، میگوید در رودهها تریلیاردها
باکتری وجود دارد که تاکنون بیش از 400 گونه از آنها شناسایی شده است.
ظاهراً آسیب دیدن و مختل شدن کار مایکروبیوتا به ایجاد التهاب در این بخش
از بدن کمک میکند. تکرار زیاد التهابها نیز میتواند به سرطان روده بزرگ
منجر شود.